icoon-huisAls je papa of mama kanker heeft, dan kan het zijn dat je boos of verdrietig bent. Dat is heel gewoon. Andere kinderen die een papa of mama met kanker hebben, voelen dat ook.

Misschien heb je vragen en wil je er meer over weten. Of misschien wil je er juist niets over weten. Soms helpt het om erover te praten. Dat kan je hier op het forum doen. Je kunt er natuurlijk ook over tekenen.

En als je toch iets over kanker en alles wat erbij komt wilt weten, neus dan eens verder op deze site. Wie weet kun je deze site wel voor je spreekbeurt gebruiken. Kijk je mee?

lijstje-met-hart

Het resultaat van de sponsoractie die de drie Vierdaagselopende mannen voor ons op touw hebben gezet, overtreft onze stoutste verwachtingen. Er is € 6013,- opgehaald! Wat een fenomenale prestatie. Lieve Harry, Hans Maarten, Inico en al diegene die jullie en daarmee ons zo geweldig hebben gesponsord BEDANKT!!

Hoi!

Ik ben Jess en ik sla met mijn vuisten de kankerspoken weg. Ik kan je troosten, ben wel eens verlegen maar ook heel vaak super vrolijk, en hang het liefst gewoon lekker onderuit op de bank. En nu ben ik er als knuffel!

Je kan me vinden bij "bestellen".