Nieuws

Website Kankerspoken opgefrist

Met hulp van verschillende sponsoren en vele uren van webdesigner en -bouwer Danny Timmer is de website van Kankerspoken vanaf vandaag in een fris jasje beschikbaar. Inhoudelijk is er niet veel veranderd, qua gebruiksvriendelijkheid juist een heleboel. Belangrijkste wijzigingen zijn het kunnen bekijken op mobiele devices, makkelijker bestellen en online betalen.

Kankerspoken is iedereen die meegewerkt, meebetaald en meegedacht heeft dankbaar!

Filmpje over uitbreiding 3-5 jaar beschikbaar

Sinds het online gaan van de site kwamen er ook vragen binnen van ouders van kinderen van 3 – 5 jaar over hoe ze hun kleintjes moeten voorbereiden op de behandelingen. Wat vertellen ze hun peuters en kleuters?

Om ook deze groep kinderen en hun ouders te helpen heeft Pink Ribbon Kankerspoken gesponsord om de website uit te breiden voor kinderen van 3-5 jaar met plaatjes, tekeningen en verhaaltjes die ouders samen met hun kinderen kunnen bekijken.

Zie ook het filmpje

Kankerspoken bestuurslid Janny Salomé wint eerste V&VN oeuvreprijs

Dit jaar voor het eerst is er een oeuvreprijs uitgereikt aan een verpleegkundige die aan het eind van zijn of haar carrière staat en veel betekend heeft voor het vak. Deze prijs wordt niet elk jaar uitgereikt.

De allereerste oeuvreprijs ooit voor Oncologieverpleging is dit jaar uitgereikt aan Janny Salomé. Ze is sinds kort niet meer actief als verpleegkundige, maar heeft veel betekend voor de ontwikkeling en profilering van het vak Oncologieverpleging.