ls je vader of moeder kanker heeft, dan kan je daar behoorlijk verdrietig en boos over zijn. Het kan ook zijn dat je er vragen over hebt. Misschien wil je weten wat kanker is en hoe het wordt behandeld, wat chemotherapie of radiotherapie nou precies is en waarom sommige vaders en moeders wel en anderen niet worden geopereerd. Of misschien wil je weten of andere kinderen ook bang zijn of zich boos en verdrietig voelen. Zoek je iemand die hetzelfde heeft meegemaakt? Kijk dan op het forum. Verder staan er op deze site heel veel antwoorden van vragen die kinderen aan ons hebben gesteld en natuurlijk staan er ook tips op. Kijk je mee?

000-9-13-intro

Het resultaat van de sponsoractie die de drie Vierdaagselopende mannen voor ons op touw hebben gezet, overtreft onze stoutste verwachtingen. Er is € 6013,- opgehaald! Wat een fenomenale prestatie. Lieve Harry, Hans Maarten, Inico en al diegene die jullie en daarmee ons zo geweldig hebben gesponsord BEDANKT!!

Hoi!

Ik ben Jess en ik sla met mijn vuisten de kankerspoken weg. Ik kan je troosten, ben wel eens verlegen maar ook heel vaak super vrolijk, en hang het liefst gewoon lekker onderuit op de bank. En nu ben ik er als knuffel!

Je kan me vinden bij "bestellen".